Ligesom med grøntsagslasagnes, kan denne sikkert godt spises alene som veganermad. Jeg har ikke prøvet det, men fantastisk det smager det! Her plejer vi at servere rodfrugtssalat til hakkebøffer, men du kan også bruge det som tilbehør til en masse andet.

Til retten skal du bruge: (Familie på 4)

 • 1 sødkartoffel
 • 3-4 kartofler
 • 2 rødbeder
 • 2 pastinakker
 • 2 persillerødder
 • 2 gulerødder
 • 1 stort løg
 • olivenolie
 • rosmarin
 • salt
 • peber

Opskrift:

Skær alle grøntsager i tern. Kom det hele i et ildfast fad og hæld olivenolie i, så det lige dækker bunden af fadet, for at undgå at det brænder for meget fast. Kom godt med rosmarin på sammen med salt og peber og bland det hele. Kom fadet i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 1 time.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *