Hej kære læser.

Her finder nu opskriften på wok med nudler. Jeg har et forslag til grøntsager, men selv når jeg laver den, kan valget af grøntsager variere. Du har mulighed for at lave din egen udgave og bruge de grøntsager du er glad for.

Til opskriften skal du bruge: (familie på 4)

 • 3 stk. kyllingfilet
 • 250-300 g æggenudler
 • 1 peberfrugt
 • 1-2 gulerødder
 • 1 løg
 • 1 håndfuld bønner
 • 1 bundt forårsløg
 • 1 dåse minimajs
 • Soja sauce
 • salt
 • peber

Opskrift:

Kylling skæres i strimler og steget i en wok i en lille smule olievenolie. Vandet sættes over til nudlerne. Gulerødder, peberfrugt og løg skæres i strimler. Minimajs kan med fordel skæres over på midten, så de er nemmere at spise. Forårsløg skæres i skiver. Løg kommes i wokken og steges, kom efter ca. 2 min. gulerødder, forårsløg og minimajs i retten. Nudlerne kommes i det kogende vand, sammen med lidt salt og olivenolie. Kom peberfrugt i wokken og smag til med soja sauce, salt og peber. Skal serveres straks.

Velbekomme!

 

2 comments on “Wok med nudler”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *