Jeg laver selv den simple udgave og køber en færdig boullion. Du kan også sagtens lave den selv. Men udover det, så er denne ret helt igennem fantastisk og du har mange muligheder for at gøre den lækker på forskellige måder, hver gang du serverer den.

Til retten skal du bruge: (familie på 4)

  • 1000 g hønseboullion
  • 2 æbler
  • 2 løg
  • karrypulver
  • salt

Opskrift:

Hønseboullion bringes i kog. Æbler og løg skæres i grove tern og kommes i boullionen sammen med ca. 2 spsk karrypulver (afhænger af, hvor stærk du vil have din suppe, er du til stærk mad, tilsættes mere karry og evt. chilipulver eller friskhakket chili). Lad boullion med æbler, løg og karry koge i ca. 10 min. Brug en stagblender til at blende løg og æbler, så suppen bliver homogen. Smag til med salt.

Til suppen kan du evt. serverer kogt kylling. Kom to kyllingfileter i en gryde med kogende vand og kog i 15 min. Skær kylling i tern og kom i suppen. Du kan også vælge at serverer ris til. En ting vi har prøvet nogle gange er at servere rosiner og ris til suppen. Har du andre ideer til servering, så skriv endelig en kommentar.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *