Hej kære læser.

Her finder du opskriften på tarteletter. Opskriften her er en nem hverdagsopskrift med kyllingfileter, men den rigtig gode laves selvfølgelig på en hel kylling. Med denne opskrift har vi til to dage. 20 tarteletbunde godt fyldt op.

Til opskriften skal du bruge: (familie på 4)

  • 4 kyllingfileter
  • 1 dåse asparges
  • mel
  • becel/stegemargarine
  • mælk
  • 2 pk. tarteletbunde

Opskrift:

En gryde med vand bringes i kog og kyllingfileter kommes i vandet og koges ca. 20 min. I en anden gryde laves en opbagt sovs. Først smeltes becel/stegemargarine og der tilsættes mel til en klæg/fast masse. Tilsæt kyllingevand lidt ad gangen og rør kraftigt til sovsen har en normal/lidt for tyk konsistens. Tilsæt lidt mælk og smag til med salt, peber og aspargesvand. Den kogte kylling skæres i tern eller rives i stykker med to gafler. Kylling og asparges kommes i sovsen. Lad simre i 5 min. Tarteletbunde kommes i ovnen og anvisning på pakken følges. Kom tarteletfyld i aspargesbunde.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *