Hej kære læser.

Hos mig er det nu på høje tid, at der sker nogle ændringer. Jeg har de sidste to år taget 8 kilo på, jeg trænger gevaldigt til et mindre vægttab og en opstramning og tilmed bruger jeg alt for mange penge på mad og alt for meget tid på både at tænke over, hvad jeg vil have at spise og handle ind til dette. Da jeg nu er blevet forlovet og skal giftes, er jeg nødt til at ændre mit madbudget til et væsentligt lavere, så jeg kan spare op til det bryllup, som Jonas og jeg ønsker os og så kunne jeg også godt tænke mig at se brand godt ud i en brudekjole! Derudover ville det også være rart at slippe for den stress og irritation, der opstår hver eneste dag, når jeg står nede i supermarkedet og skal finde ud af, hvad vi skal have at spise. Specielt fordi jeg altid har Markus med, og det er bare mere stressende at handle med en to årige, der synes at det er verdens sjoveste leg at rende rundt og gemme sig eller bare det at kigge selv. Jeg har flere gange handlet online, for at undgå impulsshopping, mens jeg er sulten og for at undgå hele virvaret over at skulle ud og handle med en to-årige. Her kan du, ligesom jeg, handle og få leveret dine dagligvarer lige til døren og så er det oveni købet økologisk.

Faktisk hader jeg også den del, hvor jeg skal sidde hver uge og finde på 5-7 retter. Jeg er pludselig tom for ideer og så bliver det som regel de samme retter hver eneste uge, så jeg er nødt til at gøre det nemt for mig selv, ved både at bevare kopier af de gamle madplaner og samtidig sætte den regel at maks to retter må gå igen fra uge til uge.

Herunder har jeg listet de retter, som jeg lige kan komme i tanker om at vi laver herhjemme hos os. Du vil så finde mine maplaner til en uge ad gangen her, den månedsmadplan jeg selv køre efter her og opskrifterne linker jeg til efterhånden som jeg laver dem og får taget billeder, så det også er muligt at se, hvordan de ser ud.

Du er meget velkommen til at kopiere mine madplaner direkte, ellers håber jeg at dette kan inspirere dig til at gøre som jeg. Gør dit liv nemmere og billigere med madplaner.

Tak fordi du læste med. Du er meget velkommen til at dele dine livretter i kommentarfelt. Jeg er altid frisk på at prøve noget nyt.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *