Hej kære læser.

Så er jeg klar med endnu en madplan for en måned (Jeg er ked af at den er lidt sent ude). Sidste måned gik fantastisk de første 18 dage og dereftergik det ikke så godt. Jeg er imponeret over, at vi i første forsøg nåede så langt og mit mål er selvfølgelig at nå endnu længere denne måned. Jeg har derfor draget lidt erfaringer fra min sidste madplan og lavet lidt justeringer i forhold til opsætning. Som jeg skrev i mit indlæg Økonomisk og erfaringsmæssig update af madplanen – halvejs og plus på kontoen, skulle der lige foretages nogle ændringer. Her har jeg opbygget madplanen efter indkøbene, så alle retter med friske råvarer, ligger de første dage efter indkøb. Derudover har jeg indsat et bufferret, da jeg har manglet noget, som jeg kan rykke rundt på eller slette, når vi har fået mad hos venner og familie eller på anden måde ikke har kunne overholde madplanen. Jeg har tilføjet alt, hvad der skal handles, på indkøbslisten og så har jeg overstreget de ting, som jeg i forvejen har på mit basislager. Det er ikke sikkert at dit basislager er det samme. Jeg har derfor lagt en PDF uden overstregninger, som du kan bruge: Madplan juli

Madplan

  1. Tomatsuppe (Handle)
  2. Hakkebøf med kartofler og bernaise
  3. Grøntsagslasagne (Veganer)
  4. Rester
  5. Boller i karry
  6. Rester
  7. Spaghetti med kødsovs (bufferret)
  8. Fødselsdag (Handle)
  9. Kartoffelmos på en bund af kødsovs med tomatsalat
  10. Rester
  11. Brændende kærlighed
  12. Karrysuppe
  13. Rester
  14. Pølser og spaghetti (bufferret)
  15. Stenaldergryde med avokadosalat (Handle)
  16. Frisk salat med kylling og hytteost
  17. Lasagne med frisk salat
  18. Kartoffel/porre-suppe
  19. Mørbradgryde med ris
  20. Rester
  21. Pasta med skinke i tomatsovs (bufferret)
  22. Thaimad med mangosalat (Handle)
  23. Pasta med “kødsovs” (Veganermad)
  24. Veganertærte (Du kan ændre i fyldet)
  25. Mixmos med kylling i kokosmælk
  26. Grøntsagssuppe (buferet)
  27. Kylling i ovnen med ris (bufferret)
  28. Aspargessuppe (bufferret)
  29. Hakkebøf med rodfrugtsalat og tzasiki (Handle)
  30. Ovnbagt spaghetti
  31. Rester

Indkøbsliste

Til hele måneden og den første uge (1/7 – 7/7):

  • 1 stk. butternut
  • 2 store løg
  • 1 fed hvidløg
  • 4 store gulerødder
  • 1 sødkartoffel
  • 6 kartofler
  • 1 pose ris
  • 1 pose sorte ris
  • 1 pakke spaghetti
  • Karrypulver
  • Kardemomme
  • Spidskommen
  • Koriander (Krydderi)
  • Gurkemeje
  • Rosmarin
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 glas mango chutney
  • 2 dåser kokosmælk
  • 1 glas Dolmio
  • Rasp
  • Mel
  • 2 stk. grøntsagssuppe
  • 1 stk. mel- og kødbolleblanding
  • Medister (6/7)
  • 500 g flæskefars
  • 2500 g oksefars
  • 4 pakker bacontern (18/9)
  • Bacon i tykke skiver 1-2 pakker (30/7)
  • 1 pakke pølser (14/7)
  • 500 g oksekød i tern
  • 2 pakker skinketern (21/7)
  • 1 mørbrad
  • 16 stk. kyllingfileter
  • 1 mælk
  • 2 æg
  • 1 pakke salatost i tern (9/7)
  • 1 pakke hytteost (16/7)
  • 50 g valnødder
  • Grøntsagsboullion
  • Mørk balsamico
  • 2 dåser tomatpuré

Til anden uge (8/7 – 14/7):

  • 2 kg kartofler
  • 8 almindelige tomater
  • 3 løg
  • 2 æbler
  • 1 mælk
  • Smør

Til tredje uge (15/7 – 21/7):

  • 3 avokado
  • 3 peberfrugt
  • 1 lime
  • 3 agurk
  • 400 g champignoner
  • 4 gulerødder
  • 1 kg kartofler
  • 1 bundt porre
  • 2 dåser majs
  • 1 bakke cherry tomater
  • 1 mælk

Til fjerde uge (22/7 – 28/7):

  • 1 mango
  • 3 peberfrugt
  • 1 æble
  • 1 citron
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 broccoli
  • 200 g champignoner
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 gulerod
  • 1 lille stang bladselleri
  • Frisk pasta
  • 1 kg kartofler
  • 1 sødkartoffel
  • 3 gulerødder
  • 100 g plantebaseret yoghurt
  • 100 g plantebaseret smør
  • 10 cherry tomater
  • Mælk
  • Smør

Til resten af måneden (29/7 – 31/7):

  • 1 agurk
  • 200 g græsk yoghurt
  • 1 fed hvidløg
  • 4 gulerødder
  • 2 pastinakker
  • 2 rødbeder
  • 2 persillerødder
  • 4 kartofler
  • 1 løg
  • 2 store tomater
  • 200 g champignoner
  • 1 pose revet mozarella

Basislager

Konserves og andet:

  • 1 dåse kidneybønner
  • 5 dåser hvide bønner i tomatsovs
  • 1 pakke mornaysauce
  • 2 dåser hakkede tomat
  • 1 glas mango chutney
  • 2 dåser tun i vand
  • 3 dåser majs
  • To poser pasta
  • 1 pose sorte ris
  • 1 pose hvide ris

I fryseren:

  • 4 stk. mørbrad
  • 1 stk. mou aspargessuppe
  • 1 stk. mou blomkålssuppe
  • 1 pose kyllingelår
  • 4 stk. kyllingbryst
  • 3 stk. 500 g oksefars
  • 6 pølser
  • 3 stk. kyllingfileter

I køleskabet:

  • 6 store løg
  • 2 tomater
  • 8 gulerødder

 

Hvis du har erfaringer fra den tidligere madplan eller du får nogle gode eller dårlige erfaringer med denne, så del dem endelig, så jeg kan optimere planen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *