Hej kære læser.http://www.miha.dk/2017/06/02/guide-til-aendring-af-appleid-e-mail-ogeller-kode/

Vi har solgt vores hus og køberne har overtaget. Vi har også købt et nyt, men det kan vi først overtage om nogle måneder, så vi har lige en periode, hvor vi bor midlertidigt. De fleste af vores ejendele er pakket i kasser og står både i udestuen og i kontoret. Kun det aller vigtigste er fremme. Under kategorien “aller vigtigst” er ikke rengørings middel til fjernsynet. Men sagen er den at min søn havde været i nærheden af tv’et med sine fedtede små fingre, så vi havde derfor fået en del fedte fingre på tv’et, som var rigtig irriterende at se på. Jeg har derfor prøvet med en fiberpudseklud, men selvom jeg skrubbede på det, var det ikke til at få af.

Så prøvede jeg denne simple løsning og vupti, nu er mit fjernsyn fuldstændig rent.

Jeg ved, at nogle måske kan have et lille issue med denne løsning. Der er intet bakteriedræbende eller som sådan rengørende ved at bruge sin ånde, men ét er helt sikkert: det kan alt andet lige også kun være sundere for miljøet end diverse rengøringsmidler. Jeg har ihvertfald nu fundet en løsning, og man må sige at jeg har de fleste af materialerne på mig altid!

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *