Hej kære læser.

Så er vi nået til den tid på året, hvor både Jonas og jeg har fødselsdag. Faktisk er vi så uheldige, at have fødselsdag samme dag. Jep, vi er født med lige omkring halvanden times mellemrum. Hvor mange kender du der har fødselsdag samme dag som dig? Overvej chancen for at finde din partner for livet og så lige ramme denne ene dag. Nu er min fødselsdag gået fra at være en dag, hvor jeg skulle nyde, modtage, slappe af og være i centrum, til at jeg hver andet år skal give, yde, arbejde og være alt andet end i centrum! Kan slet ikke beskrive hvor ufedt det er. Når vores søn vokser op, vil det sikkert være mærkeligt for ham, når han finder ud af, at andres forældre ikke har fødselsdag samme dag. For ham vil det jo være helt naturligt, at en mor og en far har fødselsdag samme dag.

I dag har vi holdt fødselsdag og det har været så hyggeligt. I sidste weekend var det min mor og min mindste lillebror der kom og i dag har det været min far med kæreste og mine to mindste søstre og min farfar med kone. De kom til aftensmad og vi serverede lækker sund mad. Der var en smule skepsis at mærke, da de så risene, som var sort, fordi de var med skal, men de var alle meget begejstret og fortalt, at det smagte fantastisk. Opskriften på dagens servering kan du se HER.

Vores kære gæster havde selvfølgelig også gaver med. Her vil jeg henvise til mit indlæg “At være udenfor…“, når jeg nu fortæller at jeg simpelthen bare har fået de bedste gaver i verden.

Af min dejlige kæreste fik jeg en professorterning, som jeg har ønsket mig i noget tid. Jeg elsker simpelthen at sidde og hygge mig med den. Jeg har allerede lært at løse den og derudover har jeg lært at se, hvordan man kan løse den på alternative måder, hvis den ser ud på en bestemt måde. Jeg har også fundet ud af at jeg kan dreje et vilkårligt hjørne, og så sætte udfordringer op for mig selv, ved at skulle finde ud af, hvilket hjørne det så er, der er drejet. Dette kan jeg kun finde ud af, ved at løse den og lige pludselig støder jeg ind i det ene hjørne, som jeg simpelthen ikke kan få til at sidde rigtigt og dermed kan jeg dreje det tilbage og løse min professorterning. Nu er jeg nået dertil, hvor jeg vil prøve at tage tid på, hvor længe jeg er om at løse den og så slå mine egne tider. (Der skal lige siges at jeg ikke fik terningen i dag, det er 14 dage siden)

         

 

 

 

 

 

 

 

I min familie har vi et eller andet med Piet Hein Gruk. Dem bruger vi enormt meget og vi gør lidt en sport ud af at huske dem og bruge dem i alle mulige forskellige situationer. Jeg har længe ønsket mig en bog med Piet Hein Gruk, så jeg også havde muligheden for selv at læse dem og ikke kun huske dem ug fra, hvad min kære far fortæller. I dag skete det så! Jeg har fået fem stk. bøger med Piet Hein Gruk! Jeg er simpelthen så glad og lykkelig. Her er både toilet- og godnatlæsning. Jeg tror også at jeg vil lægge en i min håndtaske.

Tusind tak til min kære familie for at I vil komme og fejre os og tusind tak for de gode og personlige fødselsdagsgaver. Tak fordi I er jer! Jeg elsker jer <3

I morgen er det tid til denne omgangs sidste fødselsdag, hvor mine brødre kommer sammen med deres mor. Derudover kommer min søster med kæreste og børn. Det glæder vi os så meget til!

/Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *