Hej kære læser.

Hvis du er nået til denne side, er det helt sikkert fordi at du er i gang med at lægge et budget og har brug for at låse arket op, så du kan rette i det, så det passer med dine udgifts- og indtægtsposter. En high five herfra for at gå i gang med at lægge et budget! Det er altid en god ide at få styr på sin økonomi. Hvis du ikke er gået i gang og skal bruge skabelonen og en guide til, hvordan du lægger dit budget, kan du læse mit indlæg om dette her.

Arket er på nuværende tidspunkt lås uden kode og for at låse arket op, klikker på på fanebladet “Gennemse”

Til højre i menubaren klikker du på “Fjern beskyttelse”. Ved klik på denne har du fjernet den beskyttelse der er på arket og kan nu ændre i hele arket. Her kan du fx slette kolonne A, som beskriver, hvad de forskellige poster er. Du kan slette de rækker, som ikke passer på din situation, har du fx ingen børn, kan du slette børneydelse, børnebidrag og dagpleje/vuggestue… Når du har slettet de rækker du ikke skal bruge og foretages de ændringer du har brug for, anbefaler jeg at du låser arket igen. Dette gøres på følgende måde:

Klik på “Beskyt ark” som er det nye punkt der er kommet frem, hvor der før stod “Fjern beskyttelse”. Mine indstillinger for det beskyttede ark kommer frem og du kan blot klikke “OK”. Hvis du vil foretage ændringer i beskyttelsen, kan du til- og fravælge ved at sætte og fjerne flueben i den lille skærm. Efter klik på “OK” vil dit ark være beskyttet og du vil igen have punktet “Fjern beskyttelse” på din skærm. Klik kun på denne, hvis du ønsker at ændre i de farvede felter i dit budgetark igen.

Tak fordi du læser med og tak fordi du bruger min skabelon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *