Hej kære læser.

Jeg har egentlig altid været rigtig god til at lægge budgetter, holde styr på hvad jeg har af indtægter og faste udgifter. Jeg har vidst hvad mit overskud har været og hvor mange penge jeg havde til hver måned. Ihvertfald når jeg lavede budgettet.

Men jeg er simpelthen alt for god til at være ustruktureret (på det eneste punkt!) omkring de penge jeg bruger i løbet af måneden. Jeg har aldrig sat en bestemt sum penge af til hverken mad, fornøjelser, gaver eller andet, så jeg har for det meste bare brugt det der nu var på kontoen. Det resulterer i at jeg bruger alt for mange penge på både mad og diverse, som du kan læse mere om her. Nu vil jeg gerne have sat en stopper for mit kæmpe forbrug og få styr på både mad og diverse poster samt opbygning af en opsparingskonto til de ting jeg virkelig ønsker mig.

Jeg har derfor lavet madplan for en måned med tilhørende indkøbsliste, som jeg selv køre efter og samtidig har jeg lavet et stort udvalg af ugentlige madplaner til fri afbenyttelse. Dette skal hjælpe mig til at holde styr på mit budget og de penge jeg bruger i løbet af en måned.

Du kan under kategorien “økonomi” følge mine fremskridt.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *