Hej kære læser.

Har du eller kender du nogen, som har børn, der ser og bruger Youtube. Jeg er helt sikker på, at jeg ikke er den eneste, som er super frustreret over alle de videoer, som min kære søn klikker ind på, fordi det ligner noget for børn, men er noget som han bare slet ikke bør se. Jeg skal jo nærmest tjekke hver eneste video han klikker på, da halvdelen af dem er noget l..t!

Jeg har så fundet ud af at jeg kan lave en playliste til ham, men hold nu op det er besværligt at sidde og søge på alle de videoer, som han gerne må se og så tilføje dem enkeltvis til playlisten. Tænk hvis der var nogle der havde lavet en kanal udelukkende med “parantsafe” videoer, hvor jeg ligesom bare kunne tilføje alle de videoer, som kanalen indeholder, til playlisten og samtidig være sikker på, at det ikke indeholder videoer, som jeg ikke vil have mit barn ser.

Jeg er begyndt at finde en masse videoer, som jeg har lagt på en seperat kanal og som du har mulighed for at abonnere på og bruge som playliste. Kanalen, med de videoer der ligger pt, kan du se her.

For at gøre det nemmere, har jeg oprettet nogle forskellige playlister, så dit barn kan se lige præcis de videoer, som du ønsker og selvfølgelig, som di barn har lyst til at se. Her er en oversigt over de playlister jeg har lavet:

Hvis du har brug for en guide til at lægge kanalen som playliste, så dit barn kun ser de videoer på kanalen, kan du se den her.

Der vil det næste stykke tid komme mange flere videoer på kanalen og hvis du har ønsker til noget der skal tilføjes, så skriv endelig en kommentar.

/Michelle

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *