Hej kære læser.

Her finder du opskriften på mixmos. Det er ikke et ord man hører så tit og det er egentlig også et jeg selv har fundet på til denne ret. Det det betyder er en mas af kartofler, gulerødder og sødkartoffel. Men den laves egentlig på samme måde som almindelig kartoffelmos. Opskriften på almindelig kartoffelmos kan du finde her.

Til opskriften skal du bruge: (familie på 4)

  • 6 almindelige kartofler
  • 3 gulerødder
  • 1 sødkartoffel
  • smør
  • mælk
  • 3 kyllingefileter
  • 1 dåse kokosmælk
  • salt
  • peber

Opskrift:

Kartofler og gulerødder skrælles, kommes i en gryde med vand, lidt smør og salt i og bringes i kog. Lad koge i ca. 20 min. Tjek gulerødderne undervejs, da det er dem der er længst tid om at blive færdige. Skal være forholdsvis nemme at stikke en kniv ned i, men behøver ikke at falde af kniven, som kartoflerne bør gøre. Kartofler og gulerødder moses sammen. Kom godt med smør og lidt mælk i mosen. Smag til med salt og peber.

Til sovsen: Kyllingefileter skæres i tern og kommes på en pande. Steges til de er gyldne. Salt, peber og kokosmælk kommes i panden og der steges til kokosmælken koger. Skru ned og lad simre i 5 min.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *