Hej kære læser.

Her finder du opskriften på mørbradgryde. Jeg har ikke skrevet tilbehør, da jeg personligt synes at både ris og kartoffelmos passer til retten. Ønsker du kartoffelmos, kan du finde opskriften på at lave dette her, alternativt laves ris efter opskrift på emballagen.

Til opskriften skal du bruge: (familie på 4)

 • Ca. 500 g mørbrad
 • 200-250 g bacon i tern
 • 200 g champignoner
 • 1 stort løg
 • 1 dåse hakkede tomater
 • 1/4 l fløde
 • 150 g cocktailpølser
 • 1 kg kartofler/2,5 dl ris
 • Smør (Kun til kartoffelmos)
 • Salt
 • Peber

Opskrift:

Bacon steget i en gryde og sættes til side. Må ikke steges alt for sprøde. Champignoner renses, skæres i skiver og steges i en gryde til væsken er væk. Sæt champignoner til side. Løg snittes og steges i gryden. Mørbrad renses og skæres i lidt store tern. Kom mørbradternene ned i gryden med løg og steg til kødet har fået lidt skorpe. Kom champignoner, bacon, cocktailpølser og paprika i gryden. Tilsæt fløde og hakkede tomater. Smag til med salt og peber og lad retten koge i 30 min.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *